Anhels - Serveis d'Atenció Domiciliària - Telèfon: 938725258

Serveis d'atenció domiciliària i hospitalària

Anhels
Atenció a domicili:

Treballem a casa dels usuaris oferint tot el suport que la persona necessiti:

-      Companyia: en l’àmbit domiciliari és important que tothom pugui gaudir de companyia per evitar l’aïllament. És aconsellable que almenys un parell d’hores al dia contínues o fraccionades hi hagi algú que, al marge de cobrir  les necessitats físiques (higienes, àpats…) comparteixi aquest temps i no es sentin sols.

-      Sortir al carrer: si una persona no pot caminar de manera autònoma o segura, agafarà por i optarà per no voler sortir de casa i en conseqüència afectarà al seu estat anímic. És important que les persones tinguin la oportunitat de fer activitats a fora del domicili (passejar, mirar botigues, veure els canvis que s’han produït al a seva ciutat o poble…). Totes aquestes activitas els permeten continuar vinculats amb el dia a dia.

Des d’Anhels us proposem que un cuidador actuï com a reforç per sortir a passejar minimitzant els riscos i d’aquesta manera no perdin el contacte amb l’exterior proporcionant-li comfort i seguretat.

-      Higienes personals: la higiene implica la cura de la pell, els cabells, les ungles, les orelles i zones perineal i genital procurant el màxim d’intimitat. Cal establir hàbits higiènics saludables per contribuir a la sensación de benestar.

-      Estimulació cognitiva: no es tracta d’intentar detenir o evitar la vellesa però si d’intentar que el deteriorament sigui el més lent possible. La motivació per la realització d’activitats que afavoreixin el sentiment d’utilitat té com a objectiu prevenir-ne l’aparició precoç i reforçar el grau d’autoestima. Exercicis tals com lectura, memòria, mots encreuats, càlcul mental, puzzles, escoltar música, escriure, repassar el calendari  permeten que les persones es sentin realitzades i connectin amb la realitat.

-      Preparació d’àpats: l’alimentació sempre s’adequa a les necessitats específiques de cada usuari evitant la monotonia dels aliments i de la seva presentació. La dieta ha de ser variada i equilibrada, donant un gran pes a la verdura, la carn, el peix, ous, fruita… Moderant l’excés de sal i els greixos saturats. Per aquest motiu, el nostre cuidador prepararà el menjar més adequat en cada cas, creant un ambient confortable.

Aquests serveis es poden sol·licitar per hores, dies, nits o durant mesos.

 

Anhels - C/ Bruc 80-82 (xamfrà Ctra. Cardona), 08242 Manresa, Barcelona - Telèfon: 938725258 - Mòbil: 639026586

 

Anhels